Van Liempd Vloerbedekkingverwijdering
   
 

 

Diensten

Verwijderen van vloerbedekking

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het verwijderen van alle soorten vloerbedekking kunnen wij zeer efficiënt werken. Het verwijderen van tapijt, naaldvilt, marmoleum, laminaat, kurk, PVC, sportvloeren, houten vloeren en parket gebeurt altijd op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Er wordt nooit gewerkt met chemicaliën. In uiterst korte tijd verwijderen wij grote hoeveelheden vloerbedekking hetgeen prijstechnisch zeer gunstig is. Onze machines, die deels zelf door ons ontworpen zijn, werken vrijwel geruisloos waardoor er in de buurt van de werkzaamheden gewoon doorgewerkt kan worden.

 

Afvoer van verwijderde vloerbedekking

Indien gewenst dragen wij ook zorg voor de afvoer van de verwijderde materialen. Het voordeel hiervan is dat wij gunstige afspraken over de afvalprijs hebben gemaakt en dus betere prijzen voor u als klant.

 

Egaliseren van de vloer

Vaak is het wenselijk dat na het verwijderen van de vloerbedekking de ruimte direct geëgaliseerd wordt. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Zowel kleine als grote oppervlakten kunnen wij voor u bewerken.